Alumni


Alumni


12373315_1699650383612756_7686701189257016878_nStudentët e diplomuar pranë Akademisë Profesionale të Biznesit vazhdojnë të jenë pjesë e rëndësishme e komunitetit tonë edhe pas diplomimit të tyre. Ndërmjet një shumëllojshmërie shërbimesh ne kemi për qëllim mbështetjen, këshillimin dhe orientimin e studentëve tanë drejt tregut të punës.

Të mësuarit në mënyrë të vazhdueshme, miqësi e përjetshme, interesa të përbashkëta, lidhje të përbashkëta, etj., e bëjnë komunitetin tonë alumni një vlerë të shtuar të
institucionit dhe diplomës së tij. Komuniteti jonë alumni përbëhet nga mbi 300 studentë të diplomuar ndër vite, prej të cilëve mbi 85% e tyre janë të punësuar në sektor të ndryshëm të ekonomisë dhe drejtësisë.

Shërbimet Alumni!

img_2637

Qëllimi jonë është të mbështesim studentët dhe pas diplomimit duke ju ofruar shumë mundësi nëpërmjet zyrës tonë alumni.

Punësimi!

????????????????????????????????????

Punësimi i studentëve tanë është po aq i rëndësishëm sa edukimi i tyre gjatë viteve të studimeve.

Alumni të suksesshëm!

img_1615

Suksesi i tyre ka qenë i vazhdueshëm si gjatë studimeve po ashtu edhe në punësim. ata janë elita e Akademisë Profesionale të Biznesit.

Apliko për punë!

applytoday

Apliko dhe të dhënat tuaja nëpërmjet Zyrës së  Këshillimit të Karrierës  do t’iu dërgohen bashkëpunëtorëve tanë dhe punëdhënësve potencial.

Share This: