SHPALLEN LISTAT E KANDIDATËVE FITUES NË RAUNDIN E DYTË PËR VITIN AKADEMIK 2017-2018!


SHPALLEN LISTAT E KANDIDATËVE FITUES NË RAUNDIN E DYTË PËR VITIN AKADEMIK 2017-2018!

Akademia Profesionale e Biznesit shpall listat e kandidatëve fitues të raundit të dytë për vitin akademik 2017-2018!

Procesi i regjistrimit fillon në dt. 01.10.2017 deri më 14.10.2017

Ju rekomandojmë që të paraqiteni sa më parë për të kryer procesin e regjistrimit pasi në këtë fazë kuotat janë të limituara!

KUJDES: Kjo është mundësia juaj e fundit për të ndjekur studimet e larta në këtët vit akademik!

Shënim: Studentët me mesatare mbi 9.5 përfitojnë bursë të plotë, ndërsa studentët me mesatare mbi 9 përfitojnë trajtim financiar të pjesshëm.

Ju falenderojmë që përzgjodhët APB-në dhe ju mirëpresim në kampusin tonë! J

 

Bashkëngjitur gjeni listat me fituesit:

Nr. 375,375.1,375.2.375.3,375.4 dt. 29.09.2017 mbi listat e raundit te dyte te rankuara
Për çdo pyetje apo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni në çdo kohë në adresat:

Pranë “Sheshit Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, Laprakë, Tiranë.
Cel. 069 88 99 999 | 068 20 63 042
E-mail: info@apb.edu.al
Web. www.apb.edu.al

Share This: