SHPALLEN LISTAT E APLIKANTËVE FITUES TË RAUNDIT TË PARË


SHPALLEN LISTAT E APLIKANTËVE FITUES TË RAUNDIT TË PARË

FINANCË KONTABILITET

Finance Kontabilitet

ADMINISTRIM BIZNESI

Administrim Biznesi

 

BANKA DHE INSTITUCIONE FINANCIARE

 

Banka dhe Inst. Financiare

 

DREJTËSI

Drejtesi

 

E DREJTË BIZNESI

E Drejte Biznesi

 

Regjistrimet fillojnë në datë 29 Gusht 2017.

Ju mirëpresim pranë kampusit tonë nga ora 09:00-18:00!

Share This: