Revista Studentore #APBMag


Qeveria Studentore në bashkëpunim dhe mbështetje të APB-së, gjatë muajit Dhjetor do të  sjellin Nr. 5 të Revistës Studentore #APBmag.
Ftojmë të gjithë studentët për t’u pjesë e revistës me shkrime, përkthime dhe artikuj të ndryshëm me karakter studentor.

Ju mund të na i dërgoni punimet tuaja deri në datën 20 Dhjetor 2016, në adresën: apbmag@apb.edu.al

Share This: