Qeveria Studentore


QEVERIA STUDENTORE

Qeveria Studentore është organi i cili përfaqëson dhe mbron interesat studentore. Qeveria Studentore zgjidhet çdo dy vjet në mënyrë demokratike nga vet studentët si dhe me mbikëqyrjen e një grupi të posaçëm pedagogësh.

Qëllimet e Qeverisë Studentore janë:

  • Përfshirja në mënyrë të vazhdueshme e studentëve ne aktivitete të ndryshme;
  • Nxitja dhe përfshirja e studentëve në kompeticione jashtë institucionit;
  • Hartimi dhe krijimi i projekt propozimeve të ndryshme;
  • Organizimi i takimeve këshilluese dhe orientuese për studentët;
  • Përfshirja në diskutime të ndryshme, etj.

Përfaqësuesit e Qeverisë Studentore:

Marina Boja – Presidente Irena Dautaj – Zv. Presidente
Bjorn Zotaj Igli Likmeta
Kristela Ndoj Hedor Fejzaj
Roland Sulaj Hamëz Gjonaj
Manuela Dautaj Artan Gjoni
Kimete Krasniqi Valsona Palushi
Arbër Troka Altin Herri
Blendi Kola Suela Yzbashi

Share This: