Njoftime


Njoftime Studentore

KALENDARI I PROVIMEVE TË SEZONIT TË VJESHTËS

Klikoni për më tepër informacionPyetsor për vlerësimin e rezultateve/problematikave të hasura gjatë zbatimit të ligjit për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor.

Plotësoni pyetsorin


Paketa Informuese e Maturës Shtetërore 2017

Klikoni për më tepër informacion


Vazhdojnë ditët e informimit të maturantit!

Klikoni për më tepër informacion


Ditët e Informimit të Maturantit!

Klikoni për më tepër informacion


Trajnimi “Menaxhimi praktik i Burimeve Njerëzore”

Klikoni për më tepër informacion


Leksion i hapur

Ju njoftojmë se ditën e nesërme ora 11:00 do të mbahet një leksion i hapur me temë “Social Entrepreneurship” nga Dr. Ulpiana Koçollari – Research and Lecturer at University of Modena and Reggio Emilia.
Ky takim ka për qëllim njohjen me Sipërmarrjen Sociale, zhvillimin, mundësitë dhe mbështetja që ofrohet për këtë sipërmarrje

Leksioni do të mbahet në sallën 100.

Klikoni për më tepër informacion


Datat e sezonit dimëror të provimeve!

Klikoni për më tepër informacion


Dhuro gjak, shpëto jetë!

Ditën e mërkurë dt. 1 shkurt 2017 ju ftojmë të gjithëve t’i bashkohemi nismës së Kryqi i Kuq Shqiptar për dhurimin e gjakut për fëmijët talasemik.
Stendat e Kryqit Kuq do të jenë në mjediset tona nga ora 10:00-17:00!
“You don’t have to be a doctor to save lives”

Klikoni për më tepër informacion


Nxitoni! Mundësi për të gjithë!

Nxitoni të aplikoni për t’u bërë pjesë e shumë trajnimeve, konferencave, workshopeve,
seminareve, internshipeve, etj
., brenda dhe jashtë  vendit FALAS

Klikoni për më tepër informacion


Punësim sezonal në Gjermani

Dëshironi ta kaloni sezonin e verës jashtë!?
Dëshironi një paketë Work & Travel!?
Dëshironi të kryeni një punë sezonale në Gjermani!?
Atëherë nxitoni se jeni ende në kohë për t’i realizuar të gjitha këto!
Mos mungo në takimin e ditës së martë pranë mjediseve tona me DIMAK Albania për t’u njohur për më tepër dhe për të shuar çdo kureshtje apo paqartësi.
Ditën e martë dt. 23 janar 2017, ora 12:00, salla 100!


Thirrje për punime!

Konferenca e III Kombëtare

“Zhvillimet ekonomike dhe juridike në Shqipëri në kuadër të procesit të negocimit për antarësim në BE”

Klikoni për më tepër informacion


Urdhër

Për zvëndësimin e orëve mësimore të humbura nga datat 9-14 Janar 2017 për shkak të mbylljes së institucioneve të arsimit parauniversitar dhe universitar me qëllim ruajtjen e shëndetit të popullatës nga efektet e epidemisë së gripit.

Urdhër


Njoftim për shtyrjen e procesit mësimor

Të dashur studentë,
Bazuar në udhëzimet e Ministrisë së Arsimit si dhe Ministrisë së Shëndetësisë, ju njoftojmë që procesi mësimor rifillon rregullisht në datë 16 Janar (sistemi paradite) dhe në datë 18 Janar (sistemi pasdite & masterat)
Pushime të mbara dhe kujdesuni për veten!


Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2017

Të dashur studentë, pedagogë, bashkëpunëtorë dhe miq,
Akademia Profesionale e Biznesit ju uron gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2017! Qoftë një vit i mbarë plot sfida, suksese, mirësi dhe lumturi!

Ps: Procesi mësimor rifillon sërish në datë 09.01.2017 (sistemi paradite) dhe në datë 11.01.2017 (sistemi pasdite).

Pushime të mbara dhe gëzuar festat! 🙂


Festa e Fundvitit

Me rastin e festës së Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, Qeveria Studentore organizon një mbrëmje gala për të festuar të gjithë së bashku mbylljen e këtij fundviti.
Festa do të organizohet ditën e enjte, dt. 22 dhjetor 2016, ora 19:00 në mjediset e Vila Guza (Adresa: Rr. Ali Riza Kolonja, mbrapa Pallatit Sportit “Asllan Rusi”).
Tarifa e pjesëmarrjes është 990 lekë(të reja), ku përfshihen: cateringu, 1 pije, karaoke, foto, etj.

Për rezervime kontaktoni senatorët ose me  Ledion

Ju mirëpresim të festojmë së bashku!

 


Njoftim!

Njoftohen  të gjithë studentët e programeve Bachelor dhe Master se dita e hënë dhe e martë dt. 29-29 nëntor 2016 do të jenë ditë pushimi. Mësimi do të rifilloj rregullisht në datë 30 Nëntor 2016.

Pushime të mbara dhe gëzuar 28-29 Nëntorin! 🙂


Revista Studentore #APBMag

Qeveria Studentore në bashkëpunim dhe mbështetje të APB-së, gjatë muajit Dhjetor do të do të sjellin Nr. 5 të Revistës Studentore #APBmag.
Ftojmë të gjithë studentët për t’u pjesë e revistës me shkrime, kërkime, analiza, përkthime si dhe artikuj të ndryshëm me karakter studentor.

Klikoni për më tepër informacion


WELCOME PARTY

E Premte 18 Nëntor 2016
Për Rezervime:
Kontaktoni me përfaqësuesit e Qeverisë Studentore | Zyrën e Eventeve !
Cel. 069 88 99 999
Moscow Club Tirana


Datë 08.10.2016
Njoftim për fillimin e vitit të ri akademik 2016-2017

Të dashur studentë,
Bazuar në Urdhërin e MAS (Nr. 455, datë 06.09.2016) ju njoftojmë se viti i ri akademik 2016-2017 për programet Bachelor & Master, fillon ditën e enjte, datë 20 Tetor 2016, ora 09:00 (sistemi paradite) dhe ora 16:00 (sistemi pasdite dhe masteri)

Akademia Profesionale e Biznesit, ju mirëpret dhe ju uron suksese në këtë vit të ri akademik!

Ju mirëpresim! 🙂


Data 27.09.2016
Panairi “Work & Study”
Akademia Profesionale e Biznesit ka kënaqësinë t’ju ftojë të na vizitoni ne stendë tonëdhe të njiheni me programet si dhe ofertën tonë akademike për vitin 2016-2017 në Panairin “Work & Study” nga data 28-30 shtator, duke filluar nga ora 10:00 – 19:00 pranë Pallatit të Kongreseve.
Jeni të mirëpritur pasi buzëqeshja dhe këshillimi nuk do t’ju mungojë!


Share This: