Nisma fundjavë ndryshe


Keni veshje të cilat nuk i përdorni më? Keni pajisje dhe orendi shtëpiake të cilat nuk ju nevojiten më? Keni dëshirë të kontribuoni për dikë në nevojë por se dini sesi?
Atëherë ju ftojmë të na bashkoheni ne duke na sjellë veshje, orendi shtëpiake, ushqime, para, etj., deri në datën 17 dhjetor 2016!
Për më tepër informacion kontaktoni me përfaqësuesit e Qeverisë Studentore | Inbox | Ledion!

Ju mirëpresim për të bërë dikë të buzëqesh!

Share This: