Ceremonia e Diplomimit Tetor, 2016!


Në mjediset e kampusit të Akademisë Profesionale së Biznesit u organizua Ceremonia 5-të e Diplomimit të studentëve Bachelor dhe Master
në Fakultetin e Ekonomisë dhe Fakultetin e Drejtësisë.  Ceremoni kjo nga më madhështoret dhe më të bukurat e të gjithë historikut 6-vjeçar të këtij Institucionit të Arsimit të Lartë.

Këtë ditë të paharruar që falë përkushtimit dhe këmbënguljes për të studiuar, studentët tanë realizuan një ëndërr që tre vite më parë dukej larg! Kjo ditë është e veçantë, për studentët që kurorëzuan finalizimin e një cikli të rëndësishëm të jetës studentore por dhe për NE që shohim sot në buzëqeshjen e tyre frytin e një pune plot përkushtim duke besuar se çdo student i APB-së ka qenë, është dhe do të jetë ngaherë një investim për të ndërtuar një shoqëri më të mire!!!


Kliko per me teper informacion

call-for-papers2
Konferenca e 3-të Kombëtare


Zhvillimet ekonomike dhe juridike në Shqipëri në kuadër të procesit të negocimit për antarësim në BE

Apliko për t’u bërë pjesë e saj


Klikoni për më tepër

img_3111
Histori Suksesi


 

Suksesi në punësim është ballafaqim  dhe  finalizim i punës së stafit drejtues të institucionit tonë dhe në këtë kontekst  institucioni është thellësisht i interesuar për të ndjekur politika lidhur me punësimin dhe zhvillimin  e  karrierës të  studentëve  të  saj.

Kliko per me teper

Fakulteti i Ekonomisë


Fakulteti i Ekonomisë (FE) që në hapat e parë të themelimit, ka të përcaktuar qartë vizionin, misionin dhe objektivat kryesorë të veprimtarisë së tij…

Kliko per me teper informacion

Kërkimi Shkencor


Për sa i përket politikave të kërkimit shkencor, Akademia Profesionale e Biznesit ka në organikën e saj Qendrat Kërkimore-Shkencore …

Kliko per me teper informacion

Trajnimet Profesionale


Pranë APB-së, është krijuar edhe “Instituti për Studime dhe Aplikime në Biznes” (I.S.A.B), i cili funksionon …

Kliko per me teper informacion …

Fakulteti i Drejtësisë


Motoja e Fakultetit të Drejtësisë “Veritas, Virtus, Libertas”, është që të plotësojë më së miri të gjitha standardet e një Fakulteti model brenda të cilit formohen juristët e rinj…

Kliko per me teper informacion

Jeta Studentore


Informacione mbi jeten studentore, qeverine studentore dhe aktivitete te ndryshme

Kliko per me tepër informacion

img-20161017-wa0012

Punësimi

APB në përmbushje të  misionit dhe vizionit të saj strategjik  lidhur me pikëtakimin  e  ofertës akademike me kërkesën e …..

Klikoni për më tepër informacion

Lajme

Evente

Informacione

Share This: