Ceremonia e Diplomimit 2017!


Momente plot emocione nga Ceremonia e 6-të e Diplomimit 🎓të studentëve të Akademisë Profesionale të Biznesit!
Të buzëqeshur dhe të përlotur ditën e djeshme studentët tanë mbyllën kështu një rrugëtim të rëndësishëm në jetën e tyre. 📔Gjatë ceremonisë morën pjesë të ftuar nga fusha akademike, prindër dhe të afërm të studentëve të cilët ndoqën me emocion dhe vëmendje këtë ceremoni gala. 🎓📚
APB falenderon të gjithë të pranishmit dhe iu uron studentëve suksese të mëtejshme në vazhdim! 🔝💼

22728761_2027204874190637_8254174274113702340_n22780131_2027204977523960_1819259129109849576_n

Share This: