Akademia Profesionale e Biznesit Kampione e Ligës Universitare 2017!


Read more…

Share This:

Trajnimi “Improve Your Leadership Skills”


Read more…

Share This:

Seminar me përfaqësuesit e SME Albania


Read more…

Share This:

Dita e Këshillimit të Karrierës


Tashmë studentët tanë nuk marrin vetëm njohuri nga leksionet e përditshme për sa i përket tregut dhe mundësive Read more…

Share This:

Kampion të “UNYT Universities Tournament 2017”


Përfaqësuesja jonë e futbollit shpallet kampion e “UNYT Universities Read more…

Share This:

Dhuro gjak, shpëto një jetë!


Sensibilizimi dhe humanizmi për njerëzit në nevojë vazhdon… Read more…

Share This:

Bamirësia nuk varfëron!


“Ne ndoshta nuk mund t’ua zgjidhim dot hallet por ama mundohemi Read more…

Share This:

Jemi finalistë!!!


Jemi finalistë!!!

Ndeshja e sotme ishte sfida e gjysmëfinales së Kampionatit  Universitar të Futbollit Read more…

Share This:

Takimi me DIMAK Albania


Në datë 24 janar 2017 pranë mjediseve tona u zhvillua takimi informues Read more…

Share This:

Mundësi


tiyc-emailr3_3_1

Nxitoni të aplikoni për t’u bërë pjesë e shumë trajnimeve, konferencave, workshopeve,
seminareve, Read more…

Share This: