Kampion të “UNYT Universities Tournament 2017”


Përfaqësuesja jonë e futbollit shpallet kampion e “UNYT Universities Read more…

Share This:

Sipërmarrja Sociale


Momente nga dita e sotme gjatë leksioni të hapur me temë “Sipërmarrja
Sociale” nga Read more…

Share This:

Dhuro gjak, shpëto një jetë!


Sensibilizimi dhe humanizmi për njerëzit në nevojë vazhdon… Read more…

Share This:

Bamirësia nuk varfëron!


“Ne ndoshta nuk mund t’ua zgjidhim dot hallet por ama mundohemi Read more…

Share This:

Jemi finalistë!!!


Jemi finalistë!!!

Ndeshja e sotme ishte sfida e gjysmëfinales së Kampionatit  Universitar të Futbollit Read more…

Share This:

Takimi me DIMAK Albania


Në datë 24 janar 2017 pranë mjediseve tona u zhvillua takimi informues Read more…

Share This:

“Be Social, Be Creative; Social Media Marketing”


Sot në mjediset tona u zhvillua trajnimi “Be Social, Be Creative; Read more…

Share This:

Promovimit të librit “Kreuztanne” nga autori Fate Velaj


Momente nga dita e sotme gjatë promovimit të Read more…

Share This:

Promovimi i Librit “Korrespondenca dhe dorëshkrime të Ali Pashë Tepelenës”


Ditën e mërkurë dt. 30 nëntor 2016 Read more…

Share This:

Konferenca Model NATO 2016


Arditi, Ana, Eriola, Bernardeta dhe Rajomnda
ishin përfaqë Read more…

Share This: